Katastrofen i Balochistan: Behovet av akut hjälp

Över 180 byar i Balochistan ligger nu i ruiner efter kraftiga översvämningar. Ytterligare 250 byar saknar tillgång till vatten och el, medan vattenföroreningar från avlopp och lera plågar vissa områden. Kollapsade broar och väggar, översvämmade hem och isolerade samhällen kräver akut hjälp. Tillsammans kan vi göra skillnad genom solidaritet och gemensamma insatser. Varje bidrag, oavsett storlek, ger tröst och stöd till dem som kämpar för att återuppbygga sina liv. Vi har ett medmänskligt ansvar att stödja Balochistans invånare. Låt oss sträcka ut en hand tillsammans och återupprätta hoppet i detta lidande land.

Naturliga katastrofer, som översvämningar, har återigen drabbat det underbara landskapet Balochistan, med en våldsam styrka som har lämnat över 180 byar i ruiner. Med floder som svämmar över sina bräddar har invånarna i denna region tvingats kämpa mot vattnets rasande kraft, endast för att se sina hem, sina livsverk, och sina drömmar försvinna under det strömmande vattnet.

Broar har kollapsat, väggar har rasat samman och hus har blivit översvämmade. Det är en tragedi som har förvandlat Balochistans vackra landskap till en scen av förödelse och förtvivlan. Det mest hjärtskärande är att många samhällen nu är isolerade, avskurna från nödvändiga förnödenheter och hjälp.

Men mitt i denna förtvivlan finns en gnista av hopp. Det är genom solidaritet och gemensamt agerande som vi kan göra skillnad. Vi, som en global gemenskap, står inför möjligheten att komma till hjälp för de som lider. Genom att samla våra resurser och vår medkänsla kan vi ge tröst och stöd till dem som kämpar för att återuppbygga sina liv.

Varje bidrag, oavsett hur litet det må tyckas, kan göra en enorm skillnad för dem som har förlorat allt till följd av dessa översvämningar. Det är vårt ansvar som medmänniskor att stå sida vid sida med invånarna i Balochistan och erbjuda dem den hjälp och stöd de behöver för att återhämta sig från denna katastrof.

Låt oss tillsammans sträcka ut en hand till våra bröder och systrar i Balochistan. Låt oss visa dem att de inte är ensamma i sin kamp. Tillsammans kan vi återuppbygga, återhämta och återställa hoppet i hjärtat av detta drabbade land.

Epost:
info@abaadica.org
——————————————
Swish nummer (only in Sweden)
1236716906

——————————————
Bank for Swedish citizen:
BANK: SEB Banken
BANKACCOUNT : 5287-1050562
Bankgiro :566-3133
——————————————
International payment
IBAN
SE26 5000000005287105 0562

BIC
ESSESESS

Account and Bank
BANK: SEB banken
Bankgiro :566-3133